CPM Homework Banner

Home > CC1 > Chapter Ch5 > Lesson 5.1.3

Lesson 5.1.1, lesson 5.1.2, lesson 5.1.3, lesson 5.1.4, lesson 5.2.1, lesson 5.2.2, lesson 5.3.1, lesson 5.3.2, lesson 5.3.3, lesson 5.3.4.

© 2022 CPM Educational Program. All rights reserved.

  • Texas Go Math
  • Big Ideas Math
  • Engageny Math
  • McGraw Hill My Math
  • enVision Math
  • 180 Days of Math
  • Math in Focus Answer Key
  • Math Expressions Answer Key
  • Privacy Policy

CCSS Math Answers

Eureka Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Answer Key

Engage ny eureka math 5th grade module 3 lesson 1 answer key, eureka math grade 5 module 3 lesson 1 sprint answer key.

Engage NY Math 5th Grade Module 3 Lesson 1 Sprint Answer Key 1

Question 1. 10 = 5 × ___ Answer: 2 Explanation : 10 = 5 × x x= \(\frac{10}{5}\) x = 2

Question 2. 10 = 2 × ___ Answer: 10 = 2 × 5 Explanation : 10 = 2 × y y = \(\frac{10}{2}\) y = 2

Question 3. 8 = 4 × ___ Answer: 8 = 4 × 2 Explanation : 8 = 4 × y y = \(\frac{8}{4}\) y = 2

Question 4. 9 = 3 × ___ Answer: 9 = 3 × 3 Explanation : 9 = 3 × y y = \(\frac{9}{3}\) y = 3

Question 5. 6 = 2 × ___ Answer: 6 = 2 × y Explanation : 6 = 2 × y y = \(\frac{6}{2}\) y = 3

Question 6. 6 = 3 × ___ Answer: 6 = 3 × 2 Explanation : 6 = 3 ×  y y = \(\frac{6}{3}\) y = 2

Question 7. 12 = 6 × ___ Answer: 12 = 6 × 2 Explanation : 12 = 6 × y y = \(\frac{12}{6}\) y = 2

Question 8. 12 = 3 × ___ Answer: 12 = 3 × y Explanation : 12 = 3 × y y = \(\frac{12}{3}\) y = 4

Question 9. 12 = 4 × ___ Answer: 12 = 4 × y Explanation : 12 = 4 × y y = \(\frac{12}{4}\) y = 3

Question 10. 12 = 2 × 2 × ___ Answer: 12 = 2 × 2 × 3 Explanation : 12 = 2 × 2 × y 12 = 4 × y y = \(\frac{12}{4}\) y = 3

Question 11. 12 = 3 × 2 × ___ Answer: 12 = 3 × 2 × 2 Explanation : 12 = 3 × 2 × y 12 = 6 × y y = \(\frac{12}{6}\) y = 2

Question 12. 20 = 5 × 2 × ___ Answer: 20 = 5 × 2 × 2 Explanation : 20 = 5 × 2 × y 20 = 10 × y y = \(\frac{20}{10}\) y = 2

Question 13. 20 = 5 × 2 × ___ Answer: 20 = 5 × 2 × 2 Explanation : 20 = 5 × 2 × y 20 = 10 × y y = \(\frac{20}{10}\) y = 2

Question 14. 16 = 8 × ___ Answer: 16 = 8 × 2 Explanation : 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 15. 16 = 4 × 2 × ___ Answer: 16 = 4 × 2 × 2 Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 16. 24 = 8 × ___ Answer: Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 17. 24 = 4 × 2 × ___ Answer: Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 18. 24 = 4 × ___ × 2 Answer: Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 19. 24 = 3 × 2 × ___ Answer: Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 20. 24 = 3 × ___ × 2 Answer: 24 = 3 × 2 × 2 Explanation : 24 = 3 × y × 2 24 = 6 × y y = \(\frac{24}{6}\) y = 4

Question 21. 6 × 4 = 8 × ___ Answer: 6 × 4 = 8 × 3 Explanation : 6 × 4 = 8 × y 24= 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 22. 6 × 4 = 4 × 2 × ___ Answer: 6 × 4 = 4 × 2 × 3 Explanation : 6 × 4 = 8 × y 24= 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 23. 28 = 7 × ___ Answer: 28 = 7 × 4 Explanation : 28 = 7 × y y = \(\frac{28}{7}\) y = 4

Question 24. 28 = 2 × 2 × ___ Answer: 28 = 2 × 2 × 7 Explanation : 28 = 2 × 2 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 25. 28 = 2 × ___ × 2 Answer: 28 = 2 × 7 × 2 Explanation : 28 = 2 × 2 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 26. 28 = ___ × 2 × 2 Answer: 28 = 7 × 2 × 2 Explanation : 28 = 2 × 2 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 27. 36 = 3 × 3 × ___ Answer: 36 = 3 × 3 × 4 Explanation : 36 = 3 × 3 × y 36 = 9 × y y = \(\frac{36}{9}\) y = 4

Question 28. 9 × 4 = 3 × 3 × ___ Answer: 9 × 4 = 3 × 3 × 4 Explanation : 9 × 4 = 3 × 3 × y 36 = 9 × y y = \(\frac{36}{9}\) y = 4

Question 29. 9 × 4 = 6 × ___ Answer: 9 × 4 = 6 × 6 Explanation : 9 × 4 = 6 × y 36 = 6 × y y = \(\frac{36}{6}\) y = 6

Question 30. 9 × 4 = 3 × 2 × ___ Answer: 9 × 4 = 3 × 2 × 6 Explanation : 9 × 4 = 3 × 2 × y 36 = 6 × y y = \(\frac{36}{6}\) y = 6

Question 31. 8 × 6 = 4 × ___ × 2 Answer: 8 × 6 = 4 × 6 × 2 Explanation : 8 × 6 = 4 × y × 2 48 = 8 × y y = \(\frac{48}{8}\) y = 6

Question 32. 9 × 9 = 3 × ___ × 3 Answer: 9 × 9 = 3 × 9 × 3 Explanation : 9 × 9 = 3 × y × 3 36 = 6 × y y = \(\frac{36}{6}\) y = 6

Question 33. 8 × 8 = ___ × 8 Answer: 8 × 8 = 8 × 8

Question 34. 7 × 7 = ___ × 7 Answer: 7 × 7 = 7 × 7

Question 35. 8 × 3 = ___ × 6 Answer: 8 × 3 = ___ × 6 Explanation : 8 × 3 =  y × 6 24 = 6 × y y = \(\frac{24}{6}\) y = 4

Question 36. 16 × 2 = ___ × 4 Answer: 16 × 2 = 8 × 4 Explanation : 16 × 2 = y × 4 32 = y × 4 y = \(\frac{32}{4}\) y = 8

Question 37. 2 × 18 = ___ × 9 Answer: 2 × 18 = 4 × 9 Explanation : 2 × 18 = y × 9 36 = y × 9 y = \(\frac{36}{9}\) y = 4

Question 38. 28 × 2 = ___ × 8 Answer: 28 × 2 = 7 × 8 Explanation : 28 × 2 = y × 8 56 = y × 8 y = \(\frac{56}{8}\) y = 7

Question 39. 24 × 3 = ___ × 9 Answer: 24 × 3 = 8 × 9 Explanation : 24 × 3 = 8 × 9 24 × 3 = y × 9 y = \(\frac{24 × 3}{9}\) y = 8

Question 40. 6 × 8 = ___ × 12 Answer: 6 × 8 = 4 × 12 Explanation : 6 × 8 = y × 12 48 = y × 12 y = \(\frac{48}{12}\) y = 4

Question 41. 27 × 3 = ___ × 9 Answer: 27 × 3 = 9 × 9 Explanation : 27 × 3 = y × 9 y = \(\frac{27 × 3}{9}\) y = 9

Question 42. 12 × 6 = ___ × 8 Answer: 12 × 6 = 9 × 8 Explanation : 12 × 6 = y × 8 72 = y × 8 y = \(\frac{72}{8}\) y = 9

Question 43. 54 × 2 = ___ × 12 Answer: 54 × 2 = 9 × 12 Explanation : 54 × 2 = y × 12 108 = y × 12 y = \(\frac{108}{12}\) y = 9

Question 44. 9 × 13 = ___ × 39 Answer: 9 × 13 = 3 × 39 Explanation : 9 × 13 = y × 39 y = \(\frac{9 × 13}{39}\) y = 3

Engage NY Math 5th Grade Module 3 Lesson 1 Sprint Answer Key 2

Question 1. 6 = 2 × ___ Answer: 6 = 2 × 3 Explanation : 6 = 2 × y y = \(\frac{6}{2}\) y = 3

Question 2. 6 = 3 × ___ Answer: 6 = 3 × 2 Explanation : 6 = 3 × y y = \(\frac{6}{3}\) y = 2

Question 3. 9 = 3 × ___ Answer: 9 = 3 × 3 Explanation : 9 = 3 × 3 y = \(\frac{9}{3}\) y = 3

Question 4. 8 = 4 × ___ Answer: 8 = 4 × 2 Explanation : 8 = 4 × y y = \(\frac{8}{4}\) y = 2

Question 5. 10 = 5 × ___ Answer: 10 = 5 × 2 Explanation : 10 = 5 × y y = \(\frac{10}{5}\) y = 2

Question 6. 10 = 2 × ___ Answer: 10 = 2 × 5 Explanation : 10 = 2 × y y = \(\frac{10}{2}\) y = 5

Question 7. 20 = 10 × ___ Answer: 20 = 10 × 2 Explanation : 20 = 10 × y y = \(\frac{20}{10}\) y = 2

Question 8. 20 = 5 × 2 × ___ Answer: 20 = 5 × 2 × 2 Explanation : 20 = 5 × 2 × y 20 = 10 × y y = \(\frac{20}{10}\) y = 2

Question 9. 12 = 6 × ___ Answer: 12 = 6 × 2 Explanation : 12 = 6 × y y = \(\frac{12}{6}\) y = 2

Question 10. 12 = 3 × ___ Answer: 12 = 3 × 4 Explanation : 12 = 3 × y y = \(\frac{12}{3}\) y = 4

Question 11. 12 = 4 × ___ Answer: 12 = 4 × 3 Explanation : 12 = 4 × y y = \(\frac{12}{4}\) y = 3

Question 12. 12 = 2 × 2 × ___ Answer: 12 = 2 × 2 × 3 Explanation : 12 = 2 × 2 × y 12 = 4 × y y = \(\frac{12}{4}\) y = 3

Question 13. 12 = 3 × 2 × ___ Answer: 12 = 3 × 2 × 2 Explanation : 12 = 3 × 2 × y 12 = 6 × y y = \(\frac{12}{6}\) y = 2

Question 14. 24 = 8 × ___ Answer: 24 = 8 × 3 Explanation : 24 = 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 15. 24 = 4 × 2 × ___ Answer: 24 = 4 × 2 × 3 Explanation : 24 = 4 × 2 × y 24 = 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 16. 24 = 4 × ___ × 2 Answer: 24 = 4 × 3 × 2 Explanation : 24 = 4 × y × 2 24 = 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 17. 24 = 3 × 2 × ___ Answer: 24 = 3 × 2 × 4 Explanation : 24 = 3 × 2 × y 24 = 6 × y y = \(\frac{24}{6}\) y = 4

Question 18. 24 = 3 × ___ × 2 Answer: 24 = 3 × 4 × 2 Explanation : 24 = 3 × y × 2 24 = 6 × y y = \(\frac{24}{6}\) y = 4

Question 19. 16 = 8 × ___ Answer: 16 = 8 × 2 Explanation : 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 20. 16 = 4 × 2 × ___ Answer: 16 = 4 × 2 × 2 Explanation : 16 = 4 × 2 × y 16 = 8 × y y = \(\frac{16}{8}\) y = 2

Question 21. 8 × 2 = 4 × ___ Answer: 8 × 2 = 4 × 4 Explanation : 8 × 2 = 4 × y 16 = 4 × y y = \(\frac{16}{4}\) y = 4

Question 22. 8 × 2 = 2 × 2 × ___ Answer: 8 × 2 = 2 × 2 × 4 Explanation : 8 × 2 = 2 × 2 × y 16 = 4 × y y = \(\frac{16}{4}\) y = 4

Question 23. 28 = 4 × ___ Answer: 28 = 4 × 7 Explanation : 28 = 4 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 24. 28 = 2 × 2 × ___ Answer: 28 = 2 × 2 × 7 Explanation : 28 = 2 × 2 × y 28 = 4 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 25. 28 = 2 × ___ × 2 Answer: 28 = 2 × 7 × 2 Explanation : 28 = 2 × 7 × y 28 = 14 × y y = \(\frac{28}{14}\) y = 2

Question 26. 28 = ___ × 2 × 2 Answer: 28 = 7 × 2 × 2 Explanation : 28 = 2 × 2 × y 28 = 4 × y y = \(\frac{28}{4}\) y = 7

Question 27. 36 = 2 × 2 × ___ Answer: 36 = 2 × 2 × 9 Explanation : 36 = 2 × 2 × y 36 = 4 × y y = \(\frac{36}{4}\) y = 9

Question 28. 9 × 4 = 2 × 2 × ___ Answer: 9 × 4 = 2 × 2 × 9 Explanation : 9 × 4 = 2 × 2 × y 36 = 2 × 2 × y 36 = 4 × y y = \(\frac{36}{4}\) y = 9

Question 30. 9 × 4 = 2 × 3 × ___ Answer: 9 × 4 = 2 × 3 × 6 Explanation : 9 × 4 = 2 × 3 × y 36 = 2 × 3 × y 36 = 6 × y y = \(\frac{36}{6}\) y = 6

Question 32. 8 × 8 = 4 × ___ × 2 Answer: 8 × 8 = 4 × 8 × 2 Explanation : 8 × 8 = 4 × y × 2 64 = 8 × y y = \(\frac{64}{8}\) y = 8

Question 33. 9 × 9 = ___ × 9 Answer: 9 × 9 = 9 × 9

Question 34. 6 × 6 = ___ × 6 Answer: 6 × 6 = 6 × 6

Question 35. 6 × 4 = ___ × 8 Answer: 6 × 4 = 3 × 8 Explanation : 6 × 4 = y × 8 24 = 8 × y y = \(\frac{24}{8}\) y = 3

Question 36. 16 × 2 = ___ × 8 Answer: 16 × 2 = 4 × 8 Explanation : 16 × 2 = y × 8 32 = 8 × y y = \(\frac{32}{8}\) y = 4

Question 37. 2 × 18 = ___ × 4 Answer: 2 × 18 = 9 × 4 Explanation : 2 × 18 = y × 4 36 = 4 × y y = \(\frac{36}{4}\) y = 9

Question 38. 28 × 2 = ___ × 7 Answer: 28 × 2 = 8 × 7 Explanation : 28 × 2 = y × 7 56 = 7 × y y = \(\frac{56}{7}\) y = 8

Question 39. 24 × 3 = ___ × 8 Answer: 24 × 3 = 9 × 8 Explanation : 24 × 3 = y × 8 y = \(\frac{24 × 3}{8}\) y = 9

Question 40. 8 × 6 = ___ × 4 Answer: 8 × 6 = 12 × 4 Explanation : 8 × 6 = y × 4 48 = 4 × y y = \(\frac{48}{4}\) y = 12

Question 41. 12 × 6 = ___ × 9 Answer: Explanation : 8 × 6 = y × 4 48 = 4 × y y = \(\frac{48}{4}\) y = 12

Question 42. 27 × 3 = ___ × 9 Answer: 27 × 3 = ___ × 9 Explanation : 27 × 3 = y × 9 y = \(\frac{27 × 3}{9}\) y = 9

Question 43. 54 × 2 = ___ × 9 Answer: 54 × 2 = 12 × 9 Explanation : 54 × 2 = y × 9 y = \(\frac{54 × 2 }{9}\) y = 12

Question 44. 8 × 13 = ___ × 26 Answer: 8 × 13 = 4 × 26 Explanation : 8 × 13 = y × 26 y = \(\frac{8 × 13}{26}\) y = 4

Eureka Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Problem Set Answer Key

Engage NY Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Problem Set Answer Key 1

Question 4. Continue the process, and model 2 equivalent fractions for 6 fift hs.

Engage NY Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Problem Set Answer Key 5

Eureka Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Exit Ticket Answer Key

Eureka Math 5th Grade Module 3 Lesson 1 Exit Ticket Answer Key 1

Eureka Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Homework Answer Key

Eureka Math Grade 5 Module 3 Lesson 1 Homework Answer Key 1

Leave a Comment Cancel Reply

You must be logged in to post a comment.

IMAGES

  1. Lesson 5 Homework Practice Answer Key

    lesson 5 homework 1.3 answer key

  2. Lesson 3 Homework Answer Key

    lesson 5 homework 1.3 answer key

  3. Unit 2 Lesson 5 Homework 1 .pdf

    lesson 5 homework 1.3 answer key

  4. Eureka Math Lesson 13 Homework 5.1 Answer Key

    lesson 5 homework 1.3 answer key

  5. Lesson 5 Homework 5.1 5Th Grade › Athens Mutual Student Corner

    lesson 5 homework 1.3 answer key

  6. A Story Of Units Lesson 5 Homework 5 1 Answers

    lesson 5 homework 1.3 answer key

VIDEO

  1. Eureka math grade 5 module 4 lesson 13 homework

  2. Grade 2 Module 3 Lesson 2 HW

  3. Chapter 10 Lesson 5 Homework help pages 737-738

  4. ||Set 3 31/5/3 CBSE Class 10 Science Answer Key ||

  5. Grade 1 Module 2 Lesson 5 Homework

  6. Grade 3 Module 5 Lesson 20 Homework